Wedstrijden in je agenda

Het voorlopig competitie programma is inmiddels online, zoals te lezen in Programma Competitie 2010/2011. Op http://volleybal.tofra.nl/ is een handige applicatie te vinden die het hele programma in je digitale agenda zet én ook nog eens de wijzigingen die de bond doorvoert automatisch overneemt (althans, dat wordt geclaimd, ik ga geen garanties geven hierover).

Als je de link aanklikt, kom je op een pagina terecht waar je de naam van je team moet invullen (bijvoorbeeld: De Kater HS 1). De applicatie geeft dan zelf aan of hij de team naam herkent. In dat geval verschijnt er na het bevestigen met <enter> (of aanklikken met de muis) een lijst mogelijke agenda’s. Kies degene die je wilt hebben. Voor Outlook XP/2003 moet je eerst het bestand opslaan en dan importeren (waarschijnlijk stelt je browser voor het bestand te openen in Outlook, maar dan werkt het niet goed).

De applicatie ondersteund de volgende digitale agenda’s:

  • Outlook XP/2003
  • Outlook 2007
  • Windows Vista Calendar
  • Apple iCal
  • iPhone
  • Hotmail Windows Live
  • Google Calendar
  • Netvibes

Ik (en enkele anderen) hebben inmiddels de Outlook XP/2003 variant getest. Ook de iPhone variant is getest. Conclusie: het werkt effectief, simpel en snel!

Met dank aan Jos, die de link naar de tofra site doorstuurde.

Richard