Programma competitie 2010/2011

Logo_text De Nevobo heeft het voorlopige wedstrijdschema gepubliceerd voor het seizoen 2010/2011. Hoewel daar nog wel een wijzigingen in kan volgen, is het handig alvast een blik te werpen op de geplande wedstrijddagen van jouw team, in verband met agenda et cetera. Het loont de moeite dat snel te doen: heren 1 speelt bijvoorbeeld al zijn eerste wedstrijd vóór (!) het voorbereidingstoernooi…

Deze link biedt je een overzicht van het gehele seizoen (tot en met april 2011 dus) van alle Better Be De Kater-teams: http://competitie.nevobo.nl/oost/vereniging/4129# Je kunt zelf de zaak specifieker maken voor jouw eigen team door op een link van het betreffende team te klikken. We zullen zo snel mogelijk de competitielinks op alle teampagina’s bijwerken en de links naar de tegenstanders van elk team.