Het sneeuwt: op naar Millingen!

Onze Millingse vrienden zijn zo aardig geweest ons alweer uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje: het tweedaagse buitentoernooi in dit dorp aan de Rijn. Heren 1 zal zoals vele voorgaande jaren de organisatie (inschrijving, verenigingstent, BBQ et cetera) weer regelen. Inventariseer even met teamgenoten wie meedoet en in welke categorie, zodat we de zaken op korte termijn kunnen regelen!

Het toernooi heeft plaats op 5 en 6 juni 2010 – agenda dus alvast vrijmaken/vrijhouden!
Voor 6 x 6 (tweedaags) kun je op op alle reguliere speelniveaus inschrijven, er is ook weer de mogelijkheid te gaan mixen bij de gevorderde recreanten (minimaal 2 dames in een team van 6). Deze mixmogelijkheid is er ook als je alleen zondag kunt/wilt ballen. Op divisie/promotie/1e klasse-niveau kun je ook 3 x 3 ballen.

Het leukste is natuurlijk om vrijdag af te reizen naar Millingen, een goede voorbereiding is immers het halve werk. Lol en vermoeidheid gegarandeerd. En het schijnt dit jaar belachelijk mooi weer te worden, zodat we de open vuren van MacGyver & Sons dit jaar niet nodig hebben.

Geef svp even snel feedback richting heren 1 wie op welk niveau meedoet. Laten we eens gek doen deze jaargang en alle teams (of combinaties daarvan) afvaardigen!

Millingen

Meer afbeeldingen van de vorige editie (waar zijn de plaatjes van het in Duitsland inmiddels immens populaire kontjeknallen eigenlijk gebleven?)