Afsluiting met bier en boerenkool

De gezelligste volleybalvereniging van Enschede, is de ondertitel van deze website. Het werd wel weer eens tijd die kreet eer aan te doen. Gelukkig hebben we dan altijd Dames 3 dat zich geroepen voelt, met ondersteuning van het bestuur.

Gunstige bijkomstigheid was dat bij de vorige Kater-happening de eigen bijdrage wat royaal was ingeschat en dus geld ‘over’ was. Het bestuur achtte de tijd rijp voor een Kerstborrel. Als laatste argument kan worden aangevoerd dat Twente 05 graag gezelligheid wilde in de Pathmoshal bij de laatste wedstrijd voor Kerst van hun A-league-ploeg.

Een eenvoudige combi levert dan het volgende op:
1. de leden gaan zich vermaken zaterdag 19 december (letterlijk en figuurlijk) bij Heren 1, dat om 16.30 uur de strijd aanbindt met de mannen van Vrivo.
2. Na deze Monty Python-voorstelling is het tijd voor bier en boerenkool, voor bovenstaande toeschouwers en natuurlijk vooral voor de moegestreden oude mannen van de silly walks.
3. Daarna gaan we kijken hoe het echt moet bij Webton Twente 05 1, dat dan speelt tegen de afvaardiging van de Hogeschool van Amsterdam (een topploeg in die klasse).
4. Het laatste en zeker niet minst belangrijke deel van de activiteit zal vervolgens plaatshebben in de kantine.

Voorwaar een prachtprogramma voor slechts 7 en een halve euri. Iedereen (natuurlijk!) kan zich aanmelden bij Marije – wel doen en liefst voor 13 december!