Niet gevraagd, toch gekregen

Op het verlanglijstje van Dames 3 ontbrak de belangrijkste wens. Weer een keer een wedstrijd winnen. Gelukkig is Sinterklaas soms zo verstandig om verlanglijstjes links te laten liggen en iets te geven waar je niet om hebt gevraagd. In dit geval een 3-2 overwinning.

Waar het aan lag? In ieder geval niet aan de gewenste agressie. De tegenpartij bestond uit leuke meiden. Ook de zo gewenste slagkracht gaf deze wedstrijd niet echt de doorslag. Waar het zeker niet aan lag, was de service druk. Wat hebben we veel fout geserveerd. Eigenlijk was het maar een matte wedstrijd. Zeker vergeleken met vorige week.

Wel werd er ineens diep in de hoeken en vlak achter het blok op mid gespeeld. Richard probeert ons dit al een seizoen of 2 bij te brengen en ineens lijkt het kwartje te zijn gevallen. Hebben wij gewoon veel herhaling nodig? Of was het die ene training van Julia?

Ook leken we de faalangst ineens onder controle te hebben. In ieder geval in de vijfde set, die we met 15-7 wisten te winnen.

Ach, waar het ook aan gelegen heeft. We zijn in ieder geval weer een plaatsje geklommen. Dinsdag 1 december hebben we een inhaalwedstrijd op de trainingstijd. ATC, onze tegenstander, staat 2 plekken hoger, het kan dus een leuke wedstrijd worden. De NEVOBO voorspelt een 3-1 nederlaag, maar dames 3 blijkt voor de NEVOBO te onvoorspelbaar. We hebben ons nog geen enkele keer aan hun prognose gehouden (ook een prestatie). Wij gaan proberen de opgaande lijn vast te houden en hopen erop dat er publiek is om ons hierbij te steunen.