Carnavals-gala in Bentelo uitgesteld voor volleybal wedstrijd

Normaal worden alle wedstrijden uitgesteld maar deze keer kont het echt niet anders want heren 3 moest tegen Polstars heren 2.

De wedstrijd tegen Polstars zou volgende de statistieken met 0-4 gewonnen moeten worden. Helaas is de bal rond en wil die dus niet altijd de kant op die je wil! We hadden verwacht dat onze tegenstanders in verband met het carnavals-gala al het nodige versnapert zouden hebben maar het tegendeel bleek waar. Ze zagen er scherp en gevaarlijk uit.

De eerste set ging, door goede service-druk en slecht verwerken aan de andere kant naar de Kater.
De setstanden staan op het moment van schrijven helaas nog niet online dus gok ik maar dat het een eindstand van 18-25 voor ons was.

In de 2e set ging het een stuk minder, waarschijnlijk omdat we meegingen met de malaise van onze tegenstander, of natuurlijk omdat onze tegenstander een goede druk bij ons legde. Helaas konden we hier weinig aan doen, ook onze meegekomen supporters kon door hun aanmoedigingen geen verandering brengen in de eindstand. 25-17.

Maarten sprak ons voor het begin van de 3e set goed toe, we moesten onze posities beter houden en bewegen voordat de bal over het net kwam. Dit probeerden we zo goed mogelijk na te leven en het leverde meteen resultaat op! De 3e set was voor ons, 19-25!

Voor de 4e set gaf Maarten ons weer dezelfde aanwijzingen want het ging nog altijd niet zoals het zou moeten. Helaas ging het weer niet lekker en moesten we bij een stand van 17-10 ons terug knokken in de set. Mede door onze de servicedruk van onze kant kwamen we op 19-17, het kon nog! Het werd 20-20, 20-21…21-21..21-22, 21-23, 22-23, 22-24 MATCHPOINT! Door een heerlijke service van Bas van Beek (die daarna de bal ging halen om nog een keer te slaan) kon de tegenstander die niet verwerken en wonnen we de 2e wedstrijd van het seizoen met 3-1!

Onze dank gaat uit aan onze support(s)ters, onze coach, en natuurlijk Polstars HS2 om hun biertjes even te laten wachten voor deze wedstrijd! Ow, en de stand-in scheidsrechter natuurlijk ook!