De laatste paar weken..

Even een resume van onze wedstrijden tegen Volley `68 HS2 en Wevo 70 HS2

De eerste wedstrijd, tegen volley `68 gingen de eerste 2 sets erg gelijk op, de eerste ging verloren met 26-16 en de tweede hielden we wel stand en werd de set gewonnen met 23-25.
Helaas ging het de derde en vierde set helemaal mis en hadden we geluk dat we meer dan 10 punten scoorden. Eindstand, 3-1, toch nog een set gepakt!

Voor de tweede wedstrijd moesten we naar Weerselo. Helaas zonder onze geliefd coach Maarten, die toch wel als 7e man telt in het veld. Dit bleek helaas vanaf de eerste set een groot gemis te zijn, mede door er grote service druk van de kant van Wevo. Dit bleek zo goed te zijn dat we bij de 5e set meer bitterballen hebben gegeten dan punten hadden gescoord. 4-0 aan de broek is niet erg maar de manier waarop was beschamend. Een les voor de volgende keer!