Eerste activiteit op poten gezet door D3

Feestje Ongekende voortvarendheid binnen De Kater: dames 3 heeft de eerste activiteit voor het nieuwe jaar al op poten gezet! Alle leden staan voor de verrassing wat zaterdagavond 26 september uit de hoge hoed rolt, want de dames houden het zoals altijd graag mysterieus.

Nadere informatie, bijvoorbeeld waar deze combi van sportief en gezellig plaatsheeft, schijnt te volgen. Voor de mannen van het eerste is het te hopen dat dat sportieve relatief is, aangezien zij diezelfde zaterdagmiddag laat hun eerste potje van het seizoen spelen (he, misschien komt er dus wel Katerpubliek kijken dat daarna zo door kan naar het D3-evenement?)…

Hoe dan ook, met een kleine bijdrage van een tientje de man beloven de organisatoren ons een leuke avond inclusief de noodzakelijke versnaperingen. Wie kan dat nou weigeren?