Verplicht smoelenboek voor oudjes

Digipasfoto_banner_100x50 Onze lieve bond heeft weer eens iets nieuw bedacht: digitale pasfoto’s voor de ledenpasjes. Je weet wel: die dingen met stickers aan elkaar hangen omdat er weer eens nieuwe, onbegrijpelijke codes zijn bedacht. Na flink wat weerstand is de daadkracht wat afgezwakt en hoeven we niet langs bij vooraf aangewezen pasfotografen. We mogen nu zelf ook digitale plaatjes aanleveren, als ze maar aan de regeltjes voldoen.
Alle kaarten die in september waarvan de geldigheid in september afloopt, moeten worden voorzien van een nieuwe pasfoto. Het gaat dus vooral om leden die al heel lang ballen – en dan moet je bij De Kater zijn… bijna de helft van het totale bestand – 26 van de huidige leden – mag op de foto!

Voor al die knappe koppen een paar aanwijzingen om aan het smoelenboek van de Nevobo te voldoen:
   1. Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn (denk nu na over je snor)
   2. Van voren genomen (een billenpotret wordt dus niet gehonoreerd)
   3. Ogen goed zichtbaar (en open houden!)
   4. Kleurenfoto
   5. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
   6. Resolutie 600×800 pixels
   7. Verhouding 3×4
   8. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb.

Bij Heren 1 komt het nieuws hard aan: voortaan geven ook de spelerskaarten de keiharde werkelijkheid aan – je wordt ouder papa! Om het leed te verzachten gaan de 7 ‘slachtoffers’ gezamenlijk voor de bijl, voor of na de laatste wedstrijd op de UT.