Partir c’est mourir (un peu)

Held2

Op de binnenkort te lanceren nieuwe site binnenkort meer fotowerk, maar een aantal beelden van het memorabele afscheid van de heer Huisman willen wij u niet onthouden. Nadat wij altijd dachten dat Henri minimaal in dit shirt bleef spelen tot leeftijd en rugnummer overeen zouden komen (en dus nog 1 seizoentje eraan vast zou plakken), bleek de werkelijkheid anders. Henri heeft zijn laatste balletjes gesetupt (of zoiets).

Om te zien wat dat met een mens doet, ziet u hierboven Henri VOOR

en op deze plek

Henri na

Geranium

ehh, we bedoelen natuurlijk ACHTER de geraniums.

En aangezien hij daar heel veel tijd door moet brengen én de conditie alleen op peil blijft met behulp van fitnessapparaten én bijbehorende DVD-speler die monotoon series uitspuugt, zag Henri er even later weer zo uit:

Dsc_0029

(Naar verluidt is die MacGyver-serie diezelfde vrijdavond nog ontvreemd door een look-a-like)