Café en club gaan samen door

Cafedekater_2 Nadat Peter na ruim 30 jaar ‘zijn’ café De Kater overdeed aan Sjoerd Kooistra, was het even onduidelijk of en hoe de relatie tussen de vollyealvereniging en de kroeg verder zo gaan. Peter stond immers aan de wieg van de club mee te kijken. Aan de andere kant: de volleybalclan is natuurlijk een fantastisch uithangbord voor het café.

Zo gezegd, zo gedaan: na enkele gesprekken in het begin van dit jaar is die zekerheid er. De nieuwe eigenaar en met name de bedrijfsleider van De Kater vinden het geweldig dat er behoorlijk gezelschap volleyballers de naam van De Kater verspreidt en hooghoudt in de regio. En wij zijn maar wat blij de financiële maar vooral de persoonlijke relatie in stand blijft. Misschien dat we bij de ALV kunnen kennis maken met Arjen Bouter en zijn rechterhand, good old René Huizenga!