Ontmoeting Amicitia vanavond

Vanavond wordt er wederom slag geleverd door Heren 2. Na een lange periode van rust wordt er ineens weer intensief gebald: afgelopen donderdag werd Harambee ontvangen in de Diekman, vanavond komt Amicitia naar de trainingslocatie in de Helmerhoek en komende vrijdag moet Heren 2 zich om 19:00 in Den Ham melden om aldaar de koploper te treffen.

Een zware week dus ook, want Harambee staat momenteel 3e en Amicitia 4e, maar die kunnen na de wedstrijd tegen ons – afhankelijk van het resultaat uiteraard – doorstoten naar de 2e plaats. Bovenin is het redelijk spannend en zijn de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd.

Heren 2 hoeft zich echter niet bepaald druk te maken om de gevechten in de top. Het thuisvoordeel van de eigen trainingszaal uitbuiten en zoveel mogelijk punten pakken is het eenvoudige devies. De punten zijn hard nodig, maar een wedstrijd tegen een top-vier team moet vooral onbevangen aangegaan worden: hier moeten de punten voor Heren 2 niet verdiend worden, hier kan alleen aan het zelfvertrouwen gewerkt worden in de hoop er nog een paar wedstrijdpunten uit te slepen: bonuspunten zijn dat.

Maar ja… die punten zijn zo welkom..! Knokken dus. Derde klasse is immers niets voor Heren 2.