MacGyver is terug

Macgyver New Line Cinema plant een filmversie van de populaire jaren ’80 avonturenserie MacGyver. New Line hoopt schrijvers te vinden die begrijpen dat MacGyver een popcultuurfenomeen is, maar ook een leuke en avontuurlijke film kunnen maken.

In de zeer populaire televisieserie uit de jaren 80 kroop Richard Dean Anderson in de huid van de geheimagent Angus MacGyver. Hij stond erom bekend zich steeds op inventieve wijze uit benarde situaties te redden. De serie liep van 1985 tot 1992 en was een wereldwijd succes.

De film wordt geproduceerd door Dino en Raffaella De Laurentiis, die eerder ook Flash Gordon en Hannibal maakten.

De producenten zijn nu op zoek naar de hoofrolspeler. Naar verluidt zijn zij al diverse malen in Enschede wezen kijken naar ene W.H. in Enschede, die volleybal combineert met sensationele technische oplossingen en avontuurlijke spelletjes.