Geluk in ’n tuk & Millingen…

Een nieuw jaar, nieuwe wedstrijden en natuurlijk nieuwe mogelijkheden (bakjuh!). Spanneeeeeend ook!
Na de uiterst gezellige kerstborrel en de jaarwisseling is het tijd om met z’n allen de geest weer volleybalrijp te maken. En natuurlijk iedereen Veul geluk in’n tuk te wensen.

Gezien Maartens rugblessure neemt Paul de komende weken zowel D1 als D2 onder zijn trainingshoede, bleek vorige week. Dank! Hopelijk houden beide teams ook in wedstrijdverband de lijn van de laatste weken voor de winterstop vol. Bij D3 en H2 kan er wel een puntje of wat bij, H1 moet zien na een gruwelijke novembermaand en een volledig volleyballoos decembertijdperk de draad weer op te pakken. Een nieuwe seizoenswedstrijdbal kan wellicht wonderen doen?

H1 heeft inmiddels wel op een ander front de draad opgepakt: de oude mannen hebben toegezegd dit jaar wederom alle logistiek van wéér een weekeindje Millingen naar zich toe te trekken. VOOR ALLE H1-spelers DIE DE AFGELOPEN WEKEN HUN NEUS NIET HEBBEN LATEN ZIEN: dan weten jullie het nu ook!
Na een eenmalige jubileummisser van 2008 reizen we natuurlijk weer met veel teams af naar Millingen. We denken wel iets beter na over teamnamen, want om een uitnodiging te krijgen met Als de kater van huis is danst het bier op tafel….

Voor de agenda: het Millingen-uitje is dit jaar op 6 en 7 juni, natuurlijk voorafgegaan door een indrink- en feestvrijdagavond 5 juni.