Redelijk goed Kater-weekeinde

Over het algemeen was het een redelijk goed Kater-weekeinde: Dames 2 hield via een knappe 4-0 zege in Denekamp volop perspectief op de PD, Heren 1 deed hetzelfde door de zeer lastige uitwedstrijd bij Apollo met 3-1 in het voordeel te beslechten.

Dames 1 wist zonder coach en met twijfels over het aantal beschikbare speelsters in de nieuwste editie van de altijd leuke wedstrijden tegen het hoger aangeslagen Polstars twee sets te pakken. Dames 3 kan net niet doordrukken tegen Dynamiek en moest ook met 3-2 de overwinning aan de tegenstander laten.

Heren 2 kon jammer genoeg – gemeten in aantal gewonnen sets – geen vervolg geven aan de 4-0 zege van vorige week. Aan de andere kant verraden de setstanden dat het hooggenoteerde Time Out veel moeite had De Kater van zich af te slaan.