Met lichte tegenzin een verslag van D2 …

Tsja,… Wat zullen we er van zeggen? “Alsmaar winnen is ook zo saai?” “Als je niet af en toe verliest, kun je de winst ook niet waarderen?” Of zijn er nog andere afgezaagde teksten, die beter van toepassing zijn op de afgelopen wedstrijd??

Afgelopen dinsdag werd, op de trainingstijd van dames 3, alvast de wedstrijd tegen Harambee D4 gespeeld. Deze wedstrijd stond oorspronkelijk voor 8 november op het programma, in het UT sportcentrum, maar was op ons verzoek verplaatst.

We maakten een goede start en al snel stonden we met een punt of 5 voor… maar toen hebben we ze terug laten komen. Harambee is een goed team dat veel ballen nog haalt en daarnaast, vanuit afwisselende posities, een goede aanval in huis heeft. Veel van onze aanvallen werden teruggebracht. Frustrerend dus. De eerste twee sets werden verloren… de derde set was voor ons en de vierde, waarin het toch leek dat we op een vijfsetter zouden uitkomen, was helaas weer voor Harambee.

Een wedstrijd waarin we toch heel behoorlijk spel hebben laten zien. Er had ook zeker
meer in gezeten, maar het was gewoon een goede tegenstander. En verder moeten we gewoon verder kijken naar de volgende wedstrijd!

Of om ook maar met een cliché af te sluiten: “Volgende keer beter!”