The Enschede 40+ers

Kater_kat6 Bij de start van wéér een seizoen is het altijd goed je eigenheimers te kennen. Of beter gezegd; je french fries. Want nu we op 1 na de gezegende leeftijd van 40 hebben bereikt, mogen we onszelf met enige Amerikaanse grootheidswaanzin wel omdopen in The Enschede 40+ers.
Bij die jeugdige overmoed past natuurlijk ambitie. HO, stop, wie zegt daar Pretentie? Dat is licht aanmatigend, al beweren wij het zelve. Daarom nu heel luid en duidelijk: onze doelstelling is HANDHAVING.

Zo, het hoge woord is er uit. Hoe gaan we dat bereiken? Allereerst door de nimmer aflatende inspanningen van onze toptrainer Paul, de enige die de moed niet opgeeft en nog altijd denkt dat er iets beters in ons schuilt. Daarnaast door 1 keer per week te trainen, als het even kan met z’n negenen plus Pascal (ai, lastig). Daarvoor past heldenmoed, gezien het water dat uit de douchekoppen neerdaalt…

En natuurlijk met de vaste kliek. Wie we zijn kun je hier vinden – dat gaan we niet nog eens over doen. Wel goed om te vermelden is dat we zojuist – dus dit is steaming hot news – definitief van de bond bevestigd hebben gekregen dat Bas dispensatie krijgt en als jeugdspeler met ons mee mag doen. Yes!