München feest – en wat doen wij?

Juist ja, het bierspektakel in de Beierse metropool is losgebarsten. De organisatie vraagt zich vertwijfeld af of zij het record van 6,7 miljoen liter wel wordt overtroffen. NATUURLIJK NIET!
Een heel jaar de BuBiB-pot gespekt en gespekt, om op het moment suprème domweg af te haken. Und warum?! Herfstbok

Alleen omdat wij een voorbereidingstoernooitje moeten spelen? Op een tijd dat je met zoon- of dochterlief langs de kant van het veld hoort te staan, in plaats van zelf op de UT (nota bene, alsof studenten van die vroege vogels zijn) te staan hobbelen. Nou ja, laten we er maar het beste van proberen te maken.
Stoppen wij het geld van BubiB maar in een andere primeur?

ANP: De komende zestien dagen staat de Duitse stad München helemaal in het teken van de Oktoberfeesten. Burgemeester Christian Ude gaf zaterdagmiddag het startsein voor de 175e editie van dit naar verluidt grootste volksfeest ter wereld.