Epeditie Den Ham (de voorbereiding)

Email Hoe geraak je op een regenachtige vrijdag om 19 uur in -of ll places- Den Ham? Collectief vrijnemen of thuiswerken, en een strak reisplan dat via het edele e-mailverkeer tot stand komt:

Keerl’s

Plan 1 voor vrijdag: Bert rijdt om 17.30 uur weg in zijn gepimpte Mondeo. Geert, Henri en Roel stappen in. 
Plan 2 (na een bezoekje aan de Klimhal): Bert maakt een flinke pot nasi, die wij bij binnenkomst om 17 uur verorberen waarna alsnog plan 1 in werking treedt. Gaan wij in op dit aanbod, dan wil de heer Van de Woord dat graag bijtijds weten…

Nasleep: Bert rijdt met Roel ZSM na de wedstrijd naar Tubbergen, alwaar Dames 1 speelt. Dat hebben wij eerder met succes gedaan – niet alleen pakten de dames toen punten, ook bleek het erg gezellig daar in Tubbergen (in tegenstelling tot Den Ham, waar geen kantine schijnt te zijn). Roel gaat de laatste setjes van de dames coachen, en hoopt dat meer heren van H1 naar Tubbergen gaan voor vocale steun en bierconsumptie.

RE > >
Net ff gekeken op de routeplanner, maar de terugweg duurt ongeveer _EEN UUR_, tering zeg hey, hadden we net zo goed in *_Arnhem_* kunnen spelen… Ik ben omstreeks 18:30 in Den Hammeke, tot dan!!

> >
RE2 > >
Ik heb ontdekt dat de verschillende routeplanners verschillende routes en reistijden geven. De snelste route (ongeveer 45 minuten) krijg je via Michelin en via Google Earth. Via ANWB en Routenet is de snelste route een uur. De snelste route loopt via de nieuwe snelweg tot Wierden en dan de N751 Wierden-Ommen en niet via Almelo en Vriezenveen.
> >
RE3 > >
Ik stel voor dat we met via Michelin reizen. Scheelt al snel een kwartier. Wat het eten betreft, Bert, wanneer dat aanbod nog staat, maak ik er graag gebruik van. Overigens mag je uit het feit dat ik vorige keer toen we bij jou verzamelden voor 6 personen aan koffie heb opgedronken niet afleiden dat ik een hele pan nasi in m’n eentje op kan.
> >
RE4 > >
Ik ga via Bram. Je bent welkom voor de nasi. Ik wil voor de rest wel een pannetje meenemen als jij niet alles op kan.

Lees verder: Expeditie Den Ham (de wedstrijd)