Tijd voor punten

De competitie heeft tot nu toe minder punten gebracht dan we zouden wensen. In veel sets werd (meer dan) aardig gespeeld, maar vaak bleef de beloning achterwege. Nou ja, dan moet Devoko 2 zaterdag er maar aan geloven. De Denekampers gingen jaren door als het eerste door het leven, maar zagen steeds de geroutineerde clubgenoten boven zich eindigen. Omdat laatstgenoemde mannen qua leeftijd met ons te vergelijken zijn, hebben ze ook nogal eens pijntjes en dus invallers nodig. Logisch dus dat de zaken zijn omgedraaid.
Devoko 2 is niet minder dan Devoko 1, maar naar verluidt wel iets minder stabiel waardoor hier en daar setjes worden gemorst. Daar willen wij dus graag gebruik van maken – zaterdag om 16 uur in de Pathmoshal, temidden van het 1e en 2e divisiegeweld van Twente 05.
Misschien goed om ook even de tekst van Devoko in de aanloop naar dit duel te lezen:
“Tegelijkertijd schuift Rabobank / Heren 2 aan in Enschede bij de Kater. Stiekum hoop je wel eens dat de ploeg wat punten laat liggen, want dan is het wedstrijdverslag achteraf zo eenvoudig vol te proppen met dooddoeners als een katerig gevoel, aangeschoten en meer ongein. Praktisch gezien is het een feit dat de thuisploeg moeite heeft om de promotieklassestek vast te houden, terwijl de Rabobank ploeg iets hogere doelen nastreeft. Dat de heren desondanks vol aan de bak moeten om een, eeeuuh, kater te voorkomen mag duidelijk zijn.”