Impressie clinics Bas van de Goor

Bas van de Goor maakte zaterdag 19 mei in totaal 30 kinderen met diabetes, verdeeld over twee leeftijdsgroepen, tijdens speciale clinics op sportieve wijze duidelijk hoe belangrijk bewegen is. Een programma binnen een feestprogramma, leerzaam en leuk om te ondersteunen voor een vereniging die het al 35 jaar rooit zonder jeugdafdeling….

Bas van de Goor en zijn begeleiding waren zeer enthousiast . “Het was een topdag”.  De wedstrijd ’s middags leverde  Bas op vele plekken spierpijn op, de ochtend veel enthousiaste reacties van de kinderen en hun ouders.  Wij zijn trots op de lovende woorden van de foundation op hun Facebook-pagina:

“Woorden zijn eigenlijk overbodig… Volleybalvereniging VIPS ’83 vierde vandaag het 35 jarig bestaan van de club en hadden

ons als goed doel aan hun feest gekoppeld. De gastvrijheid, het enthousiasme, de goede zorgen voor ons tijdens 2 clinics en een geweldige lunch, de finale van Bas, met Rinke en Dustin Bontrop – Volleybal en als klap op de vuurpijl een prachtige cheque. Het was overweldigend! Dank jullie wel!!!”

Hieronder een impressie (klik voor groter beeld op en foto en scroll door de impressie):