Draag je steentje bij aan het goede doel

Ons 7e lustrum staat in het teken van de Bas van de Goor Foundation. Wij zamelen geld in en pakken zaterdag 19 mei uit met sportief en muzikaal spektakel in de Pathmoshal. Wat te denken van  een driekamp tussen de herenteams van Fellini Vips, de studenten van Harambee en de toptalenten van het Bonhoeffer College die naar het WK gaan?

Naast Bas van de Goor mag je rekenen op top-dj’s voor de muzikale omlijsting en zijn we nog drukdoende met de nodige mystery guests. Check het volledige bijgewerkte programma.

Een mooi feest,  maar wat kan jij doen voor ons goede doel? Iedereen kan helpen: van communicatie tot en met sponsors binnenbrengen. Check zo maar wat verschillende mogelijkheden  – en probeer in elk geval potentiële sponsors in jouw netwerk te benaderen.

Voor sponsoren hebben we mooie pakketten beschikbaar, van exposure via logo’s op de cheque en in de media tot en met een meet & greet met Bas.  Meer informatie is verkrijgbaar bij onze speciale commissie.