Het nieuwe jaar begint! Met migreren…

Nog even wachten en de trainingen beginnen weer! Niet lang daarna begint ook de competitie en dat is meestal de tijd dat de Katersite weer uit zijn zomerslaap ontwaakt.

Per 23 augustus verandert er echter onder water het een en ander. Kunnen we veel over zeggen, maar dat doen we niet, want daar schieten we niets meer op. Gevolg is wel dat ik niet kan garanderen dat de site en goed bereikbaar is (alle links goed werken enzo) en er mooi uitziet (alle kolommen netjes gerangschikt zoals nu). Bepaalde functionaliteiten zijn nu eenmaal in de nieuwe (WordPress) beheerstructuur anders. Samen met Web-log proberen we (het webteam) zo snel mogelijk de zaak weer mooi netjes voor elkaar te maken.

Ik weet ook niet zeker of het afgesloten gedeelte ook bij de migratie afgesloten blijft, dus alle informatie daar heb ik verwijderd. Dat deel van het blog is nu leeg.

Onze excuses voor enig ongemak….

Richard (namens het Webteam)