4 punten! …

Het is stil in de kleedkamer op dinsdagavond om negen uur. Er stond een wedstrijd op het programma tegen een nieuw team van Twente ’05, in plaats van de training.

Het gevoel dat er iets miste tijdens onze volleybaluurtjes op de dinsdag overheerst sterk. De behoefte om samen nog wat te gaan drinken is er niet, het vooruitzicht om richting huis te glibberen zorgt nog voor enige afleiding.

En beginnen de vragen: waarom voelt dit niet goed… waarom wilde het niet…

Voor het eerst sinds een lange tijd voelt het winnen van een wedstrijd als een verlies, en dat allemaal omdat we een punt hebben laten liggen? Zo vaak winnen we toch niet? We hebben gewoon 4 punten, dat is voor ons toch een mooi resultaat? 

Vorige week hadden we nog verloren maar hadden we wel een goed gevoel overgehouden aan onze wedstrijd met teamspirit, vechtlust, maar vooral door de mooie rally’s en het goede volleybal (voor ons doen dan :-)) wat we daar hebben laten zien. Tijdens deze wedstrijd waren een aantal van deze ingrediënten voor een leuke volleybalavond niet altijd aanwezig, maar hebben we toch met 3-1 gewonnen.   

Supporters en coach bedankt voor jullie support, tips en aanmoedigingen! Maarten bedankt voor de arbitrage.

Het is nu aan ons om ervoor te zorgen dat de volgende wedstrijden worden gespeeld met meer teamspirit, vechtlust en vooral ons eigen spelletje. Is ook wel zo leuk voor onze supporters. Laten we vooral vooruit kijken naar de wedstrijd van volgende week. Zit winnen bij Harambee erin? Wij denken van wel.