Beste wensen 2011

Het is enige tijd stil geweest op het Kater-web. Niet omdat wij geen zin hebben – integendeel, er staan fraaie stukken klaar en we wilden graag verhalen over onze bekerexpeditie in reserve-Ootmarsum met twee nullen en .de-verbinding, om te zwijgen over de spectaculaire winst in Delden.

Het is simpelweg zo dat onze provider ruzie heeft met de Amerikaanse leverancier van het web-cms, die ook nog eens onze betaling niet accepteert. Met als gevolg dat, buiten de schuld van de provider, ons blog door die Amerikanen op slot is gedaan. Inmiddels is de zaak voor ons netjes opgelost (of de ruzie ook opgelost is…?) en kunnen we weer helemaal los. Kom maar op met die verslagen dus!

Enne: noteer vast 28 en 29 mei in de agenda voor ons jaarlijkse uitje naar Millingen!

Groet en beste wensen,

Richard & Roel

(aka webteam)