And the results are in!!

Het heeft even op zich laten wachten, mede vanwege vertraging op de Nevobosite (en zelf gebrekkig bijhouden van de administratie), maar dan toch een verslagje van de D2-wedstrijd tegen ATC. In een van de mooiste zalen in de regio: verende, gladde, houten vloer (nóg hoger springen ;)) en fijn plafond-licht, hebben we vorige week ons eerste setje weggegeven. Een kort verslag van het spelverloop:

Set 1 (24-26): We begonnen matig. Dit leek toch wel een taaie tegenstander. Ze hadden veel ballen terug. Hierop hadden we niet gerekend en ineens was de achterstand 7-1. We lieten ATC steeds verder uitlopen door niet slim genoeg te spelen. De achterstand liep uit tot 19-10. Reden voor een eindsprintje. Slecht voor de bloeddruk, maar uiteindelijk hebben we het toch weer gefixed!

Set 2 (20-25): Dit ging al veel beter. We hadden de moed en het vertrouwen weer gevonden en de verdediging van ATC kreeg het moeilijker met onze aanval. Ook een paar sterke services zorgden ervoor dat we de overwinning behaalden.

Set 3 (25-09): De concentratie was weg, de rust was weg, het vertrouwen was weg en uiteindelijk ook de set. We werden weggeserveerd en uit de erg slechte pass kon weinig meer worden gebrouwen. Een setje om snel te vergeten en niet meer te herhalen dus.

Set 4 (10-25): Alles uit set drie was er weer. We hadden onszelf herpakt. De service liep goed, net als de aanval. De fouten warden door ATC gemaakt en wij waren er weer bij. Goed uitgangspunt om het bokbier koud te (laten) zetten en de bitterballen in het vet te gooien!

Gelukkig niet al te veel punten weggegeven dus! Morgenavond mogen we in de Diekman aantreden tegen de huidige nummer zeven uit de poule. Wie ondanks weer en wind zin heeft om een leuk potje volleyball te gaan kijken is van harte uitgenodigd!