Dames 2 onttroont nummer 1 in rechtstreeks duel!

Nadat we vorige week een welverdiende rustpauze hadden, waarop de keeltjes flink zijn gesmeerd op de bruiloft van Marjolein, was vrijdag de alcohol weer bij iedereen volledig uit het bloed verdwenen en dat was maar goed ook, want we mochten aantreden tegen de, op dat moment nummer 1 uit de competitie: Volley’68 uit Losser. Ze stonden 1 punt boven ons, met een wedstrijd meer gespeeld.

We hadden er allemaal zin! Carin kon helaas niet meespelen vanwege een blessure in haar kuit, maar gelukkig kwam ze ons wel aanmoedigen. Susan was er gelukkig ook weer bij om voor het eerst in het nieuwe seizoen ons team weer te versterken. Het ging hardstikke goed, dus voorlopig geen vakanties meer voor Susan ;). Ook mochten we gelukkig weer twee van onze ‘vaste’ invalsters van dames 1 meenemen. Liset en Ingrid opnieuw heel erg bedankt voor het meespelen! We beginnen meer en meer te overwegen een lobby te bedenken om jullie bij ons in te lijven! J We zitten te denken aan een bod in natura, bestaande uit taart, bitterballen en bokbiertjes… misschien kunnen we een leuke prijs overeenkomen??

Maar nu even over de wedstrijd… want hoe ging dat er dan aan toe daar in Losser? Nou zoals de titel al verraadt hebben we de winst binnen gesleept. Al na de eerste set stonden ze niet meer op de eerste plaats… Maar het verloop van de set was nogal bijzonder: blijkbaar hebben we toch eerst een achterstand van tussen de 5 en 10 punten nodig voordat we zelf de draad oppakken. Net als bij de vorige wedstrijd hebben we ons meerdere keren in de wedstrijd teruggeknokt. Of zoals ons publiek al aangaf: ‘Jullie zijn net (FC) Twente,  jullie beginnen pas goed te spelen als jullie achterstaan’… Best een mooie vergelijking! Alleen zou het voor de komende wedstrijden (en de bloeddruk van Rudi) wel eens goed zijn om het eerst niet zo ver te laten komen!

De setstanden waren: 22-25, 15-25, 20-25, 17-25

De volgende week hebben we weer tijd om bij te komen en op de 28ste mogen we thuis spelen tegen HVC uit Den Ham.