Goed begin

Dames 2 is afgelopen donderdag goed begonnen aan het seizoen. In onze nieuwe outfit en met het gevoel als echte pro’s bezig (help, ze staan te filmen!) te zijn, leek het wel of we vleugels kregen. Of zou dat zijn gekomen door dat rondje van de sponsor wat ons nog te wachten stond na de wedstrijd? In ieder geval liep het bij iedereen lekker! En het was ook hartstikke leuk dat er zoveel mensen even een kijkje waren komen nemen!

Okay voor de tegenstander leek het begin van het seizoen ook wel iets te vroeg te zijn gekomen, maar we hebben ons niet laten meeslepen tijdens hun slechte spelmomenten. Rudy heeft ons vakkundig gecoached en we hadden zowaar wissels op de bank (hopelijk gaat dat dit seizoen nog vaker gebeuren ;)). We hebben in ieder geval flinke lol gehad en lekker onbezonnen gespeeld. En met overtuigende setstanden (25-08 25-08 25-15 25-12) hebben we de eerste vijf punten bijelkaar gesprokkeld. Wat gevierd werd met de welbekende b’s:” b(ier) & b(ittergarnituur/ballen). Dat smaakt naar meer (net als die 5 punten!)! Aanstaande vrijdag mogen we daarvoor naar Geesteren! Wordt vervolgd…