Millingen – Gelukkig hebben we de foto’s nog

Uitsnede
De verhalen zullen ongetwijfeld naar boven komen drijven als het eerste herstel geschied is en de door zon en inspanning getergde ledematen weer enige vorm van bewegingsvrijheid herwonnen hebben. Met op zaterdag zes min of meer complete teams en op zondag minder complete teams, werd in het bloedhete Millingen aan de Rijn de strijd aangegaan tegen de zon, tegenstanders, een volleybal… . “Gelukkig hebben we de foto’s nog

Hulde aan de mensen die dit weer geregeld hebben, maar minsten zoveel aan de buren van het toernooi bij wie we de tuinslang aan mochten sluiten voor verkoeling van onszelf en ons bier.

Hulde aan Vleeskees die voor goede vulling van onze magen garant staat en ons in de gelegenheid stelt tot het aansteken van al dan niet meer of minder legale vuurstook activiteiten.

Hulde aan de plichtsgetrouwe nachtwachten zonder wie het vreugdevuur ongetwijfeld uitgedraaid zou zijn op een enorme brandende chaos.

Hulde aan Roel die in een moment van extreme helderheid een stukje plastic en groene zeep geregeld had.

Hulde aan fotograaf Jos zonder wiens foto’s het woordelijk verhaalde beeld van het weekend ongetwijfeld op twijfelachtige reacties zou zijn gestuit.

Hulde aan Dames 3 (+D1 invalsters op zondag) voor het verdienen van een Millingen-eeuwige-roem-beker.

Hulde aan iedereen die meedeed, meegeholpen heeft, tent gehaald heeft, gesjouwd heeft, boodschappen heeft gedaan, bier heeft gedronken, koffie heeft gezet.

Het was weer geweldig gezellig in Millingen!