Isivol H2, de 2e wedstrijd

Vol goede moed vertrokken we vanuit Enschede richting St Isidorushoeve.
Door zorgvuldige aanwijzingen van Han ‘TomTom’ van der Meer kwamen we rond half 9 aan bij ’t Meuken alwaar wij onder het genot van een bakje koffie geserveerd door ene D.Soeten (rechtstreeks terug gekomen uit het zonnige Zuid-Amerika om ons emotioneel en fysiek bij te staan) de voorbespreking in gingen.

Vol frisse moed doken de kleedkamer in, en bereidden ons voor op de eerste set!

De eerste set verliep vrij gelijk, het positiespel ging aardig en even leek het er op dat we de eerste set konden pakken. Helaas het liep anders en de set ging verloren met 27-25

De 2e set ging, mede door het goede spel van de tegenstander iets minder gelijk op. Gaandeweg slaagden er toch in  weer redelijk dichtbij te komen. Tot de 21..want meer werd niet toegelaten. De score: 25-21.

In set 3 deden we een uiterste poging om nog een set te pakken en net zoals in de eerste set ging het bijna lukken..helaas werden onze fouten door de tegenstander goed afgestraft en hadden we met 23 punten weer net niet genoeg!

En de 4e set…nouja… laten we zeggen dat die niet echt gespeeld is…25-06….iedereen rook denk ik bier…