En zo geschiedde het..

Jaja, heren 3 heeft het al vroeg in de competitie voor elkaar!
Donderdag 8 oktober 2009 is de dag dat we onze eerste wedstrijd gewonnen hebben (ook al was het nipt!)

Hup hup Harambeeeee!

De wedstrijd begon om 19:00, lekker op tijd dus, de tegenstander was eerder aanwezig dan ons (tja het zijn studenten he…)

Onze gelegenheids-coach Liset zette ons op onze plek en de eerste set begon.
Al snel bleek dat dit net zoals ons team een team is dat nog moet groeien. Qua zangtalent ontbrak het in ieder geval niet en werden we waar het kon lekker op ons nummer gezet!
Helaas hielp het zingen niet genoeg en wonnen we de set met 28-26.

Set 2 verliep helaas wat minder, de tegenstander vond steeds beter de open ruimtes en mikte ook nog eens vaak raak. Desondanks kregen we nog een aantal kansen om ook deze set naar ons toe te trekken..het mocht niet zo zijn, 24-26…

Set 3 dan! Deze begon erg slecht…op een gegeven moment stonden we ongeveer 10 punten achter. Tijdens de nodige timeouts werden aanwijzingen gegeven (dezelfde als in elke timeout :)) en opeens hadden we ze door! Door een hele sterke serie konden we de heren van Harambee met 25-23 naar de andere kant sturen!

Set 4, zou het lukken om het af te maken? Net zoals in de eerst 3 sets werden er erg veel fouten gemaakt. Mede door de zenuwen natuurlijk 🙂 We konden het in deze set afmaken!
Harambee kwam op setpoint…we kwamen terug…weer setpoint…we komen terug en op setpoint!
Helaas… Harambee pakte ze terug en maakte het af. 2-2 in sets

Set 5, die begonnen we erg sterk, met een super serverende Frans die ons met 1 reeks 10 van de 15 benodigde punten bracht!  We kwamen zelfs op 14-3! Setpoint!
Toen begon helaas ons slechtste spel ooit! Ballen die normaal gewoon over het net werden gespeeld gingen gewoon onder het net door. Zelfs aanmoedigingen van andere teams (die op ons moesten wachten…) hielpen niet. Het werd 14-6, 14-10, 14-12….en door 1 of ander mirakel werd de bal uitgeserveerd! Winst!!!

Tijd voor set 6…een feestje in de kantine met bitterballen! (Net zoals elke week trouwens).

Dank aan Marije voor het fluiten, Liset voor het coachen, Harambee heren 8 voor de winst en Maarten voor de volgende training die we erg nodig hebben!