Dames 2 strikes again…

In een kolkend Diekman, waar onze voltallige fanklup weer paraat was (Rudy bedankt!), heeft weer een zinderende strijd gewoed. Tegenstander was Webton/Hengelo D5, er vanuit gaande dat we tegen de juiste tegenstander hebben gespeeld, want daar was wat onduidelijkheid over. Binnen twee uur was het gelukt met 4-0 van de nummer vier te winnen, met overtuigende setstanden. Met als resultaat dat we nu gedeeld eerste staan in de poule. Hulde dames!!

Het spel aan onze kant liep lekker en we lieten ons niet gauw van ons stuk brengen. Tel daarbij op dat de pass bij Webton/Hengelo niet liep en daar ook geen heel sterke aanval uit voort kwam. Bij ons de taak rustig te verdedigen, passen en flink aan te vallen. Af en toe werden we wel even uit ons element gebracht door de doortikballetjes van de spel, maar dat was bijzaak. Bij de tegenstander werden ook veel onnodige fouten gemaakt, gelukkig lieten we ons daarin niet meeslepen!

Kortom: een leuke avond, met goed volleyball en teamspirit tijdens de wedstrijd en gezellig nakletsen (met uiteraard de twee B’s) na de wedstrijd! En dat we vooral zo door mogen gaan!!