Dames 2 Late Night Edition…

Na de spannende (en langdurige) wedstrijd van H2 was het dan eindelijk zover… Er mocht weer een potje gebald worden, deze keer tegen Devoko. Dit team had al punten afgesnoept van andere teams en we wilden geen punten laten liggen dit keer, zoals in de vorige twee wedstrijden. In de eerste set ging het gelijk op. Het was duidelijk dat we qua spel en opbouw en aanval meer konden dan de tegenstander, maar door lastige services van hun kant werden we soms uit ons spel gebracht. Aan het einde van de set kregen we er weer helemaal greep op, ging onze service goed en begon het spelletje lekker te lopen. Resultaat: 25-17 voor ons.

De tweede set verliep grotendeels hetzelfde als de eerste. Het liep afwisselend behoorlijk goed en dan weer even wat minder als de tegenstander aan serve was. Goede momenten en series werden afgewisseld met wat mindere. Maar uiteindelijk bleek De Kater toch de sterkste en werd met 25-23 de set afgesloten. Nou, dan de derde set… hoeveel woorden zal ik er aan vuil maken? Spannend was het wel.. We maakten er zelf een thriller van: de dames van Devoko lieten weer zien een aardige serve in huis te hebben en de pass en alles wat daarop zou moeten volgen, liep bij ons even niet zo goed.. dit ging zo door tot een 12-4 achterstand. Toen was het mooi geweest en de knop ging om! We krabbelden terug tot gelijke stand en gingen van daaruit door… Dit hadden de dames van Devoko blijkbaar niet meer verwacht. De Kater ging er met de winst vandoor!! 25-23

De wedstrijd-winst was binnen, dat was mooi! Maar nu was het de bedoeling om ook alle sets te winnen en niet weer zo lafjes met 3-1… We moesten nog even flink aan de bak.. en dat terwijl de rest van de vereniging inmiddels de kantine ingedoken was voor een gratis biertje van het bestuur..  De laatste set wonnen we met 25-17. Daarna ging het licht in de zaal uit en was het tijd om ook eindelijk maar eens richting kantine te gaan om ons welverdiende biertje en uiteraard een groot plateau bitterballen nu eindelijk naar binnen te werken.