Vakantieconcept op de Oude Markt

Het lijkt wel of we reisburokoorts hebben opgelopen. Anders valt ons “all inclusive”-concept voor de verenigingsfeestdag, zaterdag 24 mei op de Oude Markt, niet uit te leggen.
Polsbandjes Alle deelnemers worden na inschrijving voorzien van een polsbandje. De mensen die mee-eten, dus aanhaken bij de toch unieke grote barbecue op de Oude Markt, betalen 25 euro. Daarvoor krijgen ze niet alleen eten, een aandenken en een vreselijk leuke dag (inclusief sport, feest en contact). Met het polsbandje zijn zij herkenbaar voor het Kater-personeel en kunnen ze de gehele dag drinken bestellen zonder te betalen. We hebben het dan over koffie, fris, bier en wijn, tot in de late uurtjes van de nacht in de Blauwe Kater. Je kunt dus de portemonnee thuislaten als je die 25 euro ’s ochtends in je zak stopt…

Eet je niet mee, maar ben je wel overdag actief of ’s avonds aanwezig op het feest, dan kost hetzelfde concept (ander kleur bandje) je 15 euro. Voor de verenigingsmensen die alleen een kijkje komen nemen, ligt er nog een ander kleur bandje klaar waarmee zij tegen gereduceerd tarief aan de bar van De Kater terecht kunnen.
Partners betalen dezelfde bedragen, dus 25 euro inclusief eten en 15 exclusief BBQ. Kinderen betalen helemaal niets! Het is van groot belang dat partners en kinderen worden aangemeld, in verband met de hoeveelheid te bestellen eten, op te zetten activiteiten voor de kinderen et cetera. Mail dus even deze gegevens naar ons.