Programma 24 & 25 mei 2008

Bossaball_1 Nieuwsgierig wat we allemaal gaan doen? Denk aan een combinatie van Cirque du Soleil, Ronaldinho en het edele volleybalspelletje. En dat allemaal in sambasferen op de Oude Markt in Enschede en bij Café Brasserie De Kater.

Je dacht toch zeker niet dat wij het hele programma al blootleggen? Dat onthullen we natuurlijk stapsgewijs op deze site en in mailings aan jullie. Wat we al wel kwijt willen, is dat heel Enschede zal weten dat vv De Kater 25 jaar bestaat.
Wij nemen 24 en 25 mei 2008 de Oude Markt in beslag. Zaterdags is een verenigingsdag, waarbij wij overdag activiteiten ontplooien en ’s avonds feest gaan vieren. De zondag is bedoeld voor een veel groter publiek, met veel spektakel. Centraal tijdens dit weekeinde staan de thema’s De Kater goes Bossaball! en de jaren ’80… Tot laterrrr!