Met stip op 1!

Heerlijk, hoe de bond met ons meedenkt. Nog geen bal geslagen en we worden al door onze Goorse vrienden van de Nevobo tot kampioenskandidaat bestempeld.

Stand

Zeer sympathiek natuurlijk, want er is geen logische verklaring (alfabetisch noch indelingsnummer) voor te geven dat wij bovenaan staan in dit rijtje. Zien waar te maken dus, te beginnen zaterdag met het potje tegen Volley. Zonder Robert en Rick zullen we het met z’n zevenen opnemen tegen de Losserse hoofdmacht (i.d.d. nogal krap, maar what else is new?). Het zou dus prachtig zijn als Jacco bij ons komt ballen: lobbyisten kunnen zich hier melden!.
PS Overigens is de Nevobo De Kater goed gezind. Ook D1 staat met 0 gespeeld 1e, terwijl D2 en H2 op een knappe 4e plek zijn gezet. Alleen D3 komt er bekaaid vanaf met een 10e stek – dat moet beter kunnen…