25 jaar vv De Kater!

Lustrum_vv_de_kater_enschede_1

Welkom op de speciale lustrumsite ter gelegenheid van 25 jaar volleybalvereniging De Kater. Natuurlijk vieren we groot feest met alle leden, oud-leden, sponsors én de stad Enschede. Reserveer dus de data 24 en 25 mei 2008 in jouw agenda: de eerste dag kleuren wij zelf de Oude Markt, de 25e bieden wij het publiek spektakel.

Op deze site vind je de komende maanden allerlei informatie rondom het jubileum. Zo komt het feestprogramma langzaam maar zeker in beeld, kun je oud-teamgenoten vinden en bieden wij je de gelegenheid met hen te chatten. Geregeld dissen we verhalen op uit de oude doos en trakteren wij jullie op foto’s uit het rijke archief.
Natuurlijk willen we graag dat jullie je zo snel mogelijk aanmelden: doe dat via het speciale formulier. Wij vragen een heel kleine bijdrage, waarvoor je spektakel, actie, feest, eten, een aandenken en nog veel meer kunt terugverwachten.
Van de meesten hebben wij contactgegevens, maar een aantal mensen hebben we nog niet terug kunnen vinden. Daarom is er ook een rubriek Vermist: kijk even of jij er mensen tussen ziet staan van wie jij wél een e-mailadres of NAW-gegevens hebt. Zo ja: stuur ons die dan!