Promotie in het jubeljaar?

Was het een vooropgezette strategie; degraderen uit de promotieklasse zodat Heren 1 dit seizoen kampioen kan worden en daarmee goede sier maken op het feest ter gelegenheid van 25 jaar vv De Kater? Wie ons zoveel slimheid toedicht, is nieuw in deze regio.
Het afgelopen jaar was een goede les – leuk volleybal, maar als de puntjes bij de paaltjes moesten komen had de tegenstander steeds de overhand. Het jaartje in die klasse smaakt, ondanks al die nederlagen naar meer. En daarom hebben de oude mannen hun zinnen gezet op minimaal de PD-plek. Gezien het abonnement op die nacompetitie een uiterst logisch streven. Ongetwijfeld zijn er andere ploegen die dat ook nastreven, zodat wij de stramme lijven een stevige opdonder moeten geven om iets aan die doelstelling te doen.
Vooralsnog is het hechte collectief volstrekt gelijk aan vorig jaar. Wel is Rick na een jaar blessureleed terug. Er is zelfs een kans dat een nieuweling ons komt versterken. Geen overbodige luxe, gezien alle pijntjes en ongemakken waardoor we vorig jaar geregeld moeite hadden een team in het veld te brengen. Het zo dus zomaar eens kunnen zijn dat De Kater dit seizoen een drastische verjongingskuur ondergaat (want alles onder de 40 geeft al een goede slinger in die richting).
Hoe het ook zij en wat ook van al die (te) grote woorden terechtkomt, wij hebben gewoon zin in een leuk en lekker seizoen ballen.