Voliebollen in 2007

Een balansdagje, daar is het direct na de Kerst wel tijd voor. Hoewel, we hebben we genoeg gesonjabakkerd de afgelopen maanden. Een magere trainingsopkomst, meestal 6 of 7 spelers bij de wedstrijden en te weinig punten. Na tien potjes met evenzoveel punten staan we dus terecht 11e. Terwijl de doelstelling toch minimaal een plekje hoger is, om bij het getal 10 te blijven en ons PD-abonnement te kunnen verlengen.
Tijd voor vette hap dus. Voliebollen in 2007 zou het motto kunnen luiden: vet op de training, massa’s bij de wedstrijd en vooral dikke punten. De achterstand is ondanks de beschamende resultaten redelijk binnen de perken gebleven: 6 punten scheiden ons van Rivo, waar we 13 januari de strijd mee mogen aanbinden. In het kader van de goede voornemens: 4 of 5 punten moeten onze traditioneel sterkere tweede helft inluiden. Dat zijn de krenten in de oliebollen. Ofwel: it aint over till it’s over (the FAT lady sings the Katerblues).