Opsporing verzocht

Sinds drie weken ontbreekt van Rick Leetink ieder spoor. Naar verluidt heeft deze Heren 1-speler in fysiek slechte toestand de stad verlaten en verzorging gezocht in familiale omgeving. Afgezien van een incidentele e-mail over lichamelijke ongemakken is niets van hem vernomen. Voor zijn teamgenoten duurt deze verdwijning veel te lang, reden waarom zij om Ricks opsporing hebben verzocht.
Rick Signalement: Rick Leetink; De Kater H1-speler pur sang; multifunctioneel inzetbaar dankzij creatief brein, diverse braces en andere lapmiddelen; opleiding volgend voor spelverdeler; 1.80 meter plus nog wat; binnenkort verjarend naar 40 plus nog wat; licht optrekkende haargrens; strak torso; voorzien van prima instelling en dito humor; in het bezit van minimaal 147 euro; voor het laatst gesignaleerd in de buurt van Mogadishu.
Contact: Rick of iedereen die hem onlangs heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met Heren 1 of hier onder een REACTIE achter te laten.

He Rick, we missen je! Tot dinsdag?!