Maltezer Kater blaft en bijt!

Maltezer Alsof de wetenschap van een eerste thuiswedstrijd in de verbouwde Pathmoshal en de frustratie over het verloop van de wedstrijd tegen Krekkers niet voldoende motivatie voor zaterdag boden… Devoko is erg goed in mental coaching – voor ons dan, want het is de vraag of de nu al jaren zelf opgelegde promotiedoelstelling niet voor blokkades in het koppie zorgt. Lees de voorbeschouwing van de Denekampers maar:
“Heren 1 dient af te reizen naar Enschede. Daar wacht de Kater. Die ploeg is gepromoveerd uit de eerste klasse, om in het seizoen daarvoor van het promotieklasse podium afgevallen te zijn. Een zwevende kiezer zeg maar. De Kater zal zich normaliter eerder richten op overleven dan zich in de strijd om de topposities mengen, waar de Koopman mode formatie dat mengsel wel voorstaat. Een heel voorzichtige formulering om, met alle respect voor de tegenstander, te zeggen dat er een soort Nederland – Albanië op volleybalgebeid in de lucht hangt. En die bij niet optimale vorm problemen genoeg kan geven. Zaterdag om 16.00 uur zal bekend worden of Heren 1 in problemen komt of niet.”
Albanië? Malta zul je bedoelen! En dan geen Maltezer keffertjes, maar eersteklas pitbulls (het was overigens al iets langer geleden dat wij promotieklasse speelden). Onze prognose: 3-2 en de Deense doggen met de staartjes tussen de benen weer naar huis!