40 jaar Vips 83

Onder deze tab vindt je belangrijke informatie over de festiviteiten en acties rondom het 40 jarig bestaan van  Vips 83 (voorheen vv De Kater).

De leukste volleybalvereniging van Enschede – Vips Bardot 83 (voorheen vv De Kater) – is al weer 40 jaar. Honderden mannen en vrouwen hebben bijgedragen aan de opkomst, bloei en aanhoudende groei van de club. Op deze volwassen leeftijd vinden we het nog steeds belangrijk niet alleen een eigen feestje te vieren, maar ook wat terug te doen: we zetten ons 8e lustrum op een nog te bepalen zaterdag in juni  in het teken van de Alle kinderen doen mee van de stichting Leergeld Enschede.

De komende maanden proberen we via diverse acties fondsen te werven voor de stichting. Doel is om het voor zo veel mogelijk kinderen in Enschede mogelijk te maken aan sport te doen, ook als de financiële situatie thuis dat niet mogelijk maakt. Beweging is zo belangrijk, zowel fysiek als sociaal!

Ons lustrum begint zaterdag 4 maart op de eerstvolgende Vips-activiteit met een loterij. Daarna willen we nog diverse andere acties houden om geld on te zamelen, onder meer bij de regionale bekerfinales waarvan Vips Bardot de gastheer is op 22 april in de Pathmoshal.

In juni volgt het lustrumfeest voor leden en oud-leden, met sportieve activiteiten overdag en ’s avonds een groot feest in de Pathmoshal. Op die dag hopen wij een fraaie cheque te kunnen overhandigen aan een vertegenwoordiger van stichting Leergeld.

Vanzelfsprekend zien we iedereen al graag de sportieve activiteiten. Vanaf 1een uur of zes hebben we echt de tijd om bij te kletsen in de kantine van de Pathmoshal, Eten, drinken, muziek, gezelligheid en veel, heel veel sterke verhalen…

Aanmelden voor de feestavond is gezien de catering verplicht. Dat doe je hier

E-mailen mag ook, bijvoorbeeld

  • als iets je nog iets niet helemaal duidelijk is
  • je materiaal nodig hebt om fondsen te werven
  • je graag een fysiek steentje wilt bijdragen
  • iets waar over je wilt mailen maar wat wij nu even niet kunnen bedenken…

Mail dan naar de lustrumguru’s

Kom met ons herinneringen ophalen en een flinke avond doorhalen (je hebt een zondag om bij te komen). Enne: als je zeker wilt zijn dat jouw maatjes van toen er ook zijn, kun je zelf ook aan het werk: zoek en por elkaar op via social media!

Een jonge volleybalvereniging in Enschede die met 6 dames- en 4 herenteams in de Nevobo competitie speelt.