Check jouw interactieve volleyverleden

Met 35 jaar historie en data van 464 van de ruim 500 (oud)leden kun je heel wat koppelingen maken. Dat blijkt als je wat kruistabellen, algoritmes en enkele leden met nerdy trekjes combineert.  Resultaat:  een geweldige online tool die jouw geschiedenis bij de club in kaart brengt, linkjes legt met teamgenoten en inzicht geeft met wie je het langst samenspeelt.

Je vindt de tool onder lustrum >> historie leden. Hoewel er al heel veel data achter zit, hebben we nog wel wat hiaten in onze gegevens. Dus als je mensen mist, data wilt corrigeren of ons kan helpen met de nodige ??? die nu nog in het systeem zitten: GRAAG!! mail naar de lustrumgroep

Een gedachte over “Check jouw interactieve volleyverleden”

  1. Vandaag dagje vrij gepakt en bezig geweest met opspeuren van oud-leden. Ik heb er enorm van genoten. Dat zou elk (oud)lid een dagje of een paar uurtjes moeten gaan doen. Heel erg leuk. Ik moet van zo’n dertig mensen groeten doen aan pakumbeet acht x dertig. Tja, dat wordt dan weer een onoverkomelijke boel werk. Komt vanzelf wel goed….Cu the 19th.

Reacties zijn gesloten.