Soms zeggen beelden meer dan woorden…

Een wedstrijd waarbij die vooral in het teken stond van onze Denise. Na een aantal seizoenen gaat ze ons verlaten, genoeg reden dus om er een lekkere wedstrijd te gaan spelen. We spelen immers tegen de nummer 1 van dit moment, als nummer laatst hebben we niets te verliezen.

De eerste set moeten we altijd even in komen, zo ook vandaag. Maar toch valt dat inkomen vandaag wel mee want na een aantal minuten is de stand nog gelijk (8-8). Genoeg mogelijkheden om misschien toch een puntje te pakken… Na wat lastige services van de tegenstander, blijkt het puntje toch iets verder weg dan gedacht. 13-25 dankzij de moeilijke service van de tegenstander.

De tweede set: mooi volleybal ( voor dames3 begrippen), teamspirit, lekker puntjes maken en vooral heel erg in de buurt blijven, maar net niet genoeg Ik kan er wel het een heel verhaal van maken maar ik denk dat de beelden alles zeggen…

Eindstand:20-25, met het gevoel dat het dat er toch meer in had gezeten.

De derde set, helaas slaat de vermoeidheid een beetje toe, maar toch weten we nog van alles uit ons zelf te halen. Pass komt goed, Set ups liggen prima en we weten ook te scoren vanuit de aanval. De aanval van de tegenstander en de service waren echter beter. Dankzij de lange rally’s en het goede spel voelt de eindstand van set niet echt terecht(13-25).

De vierde set willen we het liefst zo snel mogelijk vergeten. Misschien kwam het doordat onze supporters niet bleven zitten en zich ging omkleden (Heren en dame bedankt voor het support!) of omdat we geen afscheid willen nemen van Denise. De setstand zullen we dan ook maar niet noteren.

Conclusie: We hebben geweldig gespeeld maar helaas zonder punten! Zo spelen tegen de nummer 1, belooft wat voor de volgende wedstrijden…

Denise, we hebben ons best gedaan om de punten een keertje in onze zak te stoppen, helaas niet gelukt. Een herkansing zit er helaas niet in, maar we wensen je veel geluk met alles en hopen je nog een keer op de tribune als supporter te zien, of om gezamenlijk een drankje te drinken na aanleiding van het een of ander.