Volleybal, Bier, Terras-toernooi

Traditiegetrouw begint het seizoen met het VBT van Harambee. Traditiegetrouw is D3 daar niet compleet. Ook volgens de traditie is het daar erg gezellig. En ook die traditie werd dit jaar weer trouw nageleefd.

Van de 8 competitiespeelsters van D3 konden alleen Chantal, Francien, Mirjam, Susan en Sietske meedoen. Chantal en Mirjam moesten eerder weg en Susan was geblesseerd door een (naar verluid) spectaculaire actie op vrijdag. Niet echt genoeg dus, maar gelukkig hadden we aanvulling van ex dames 3er Marije en nieuwe leden Jorien en Liza.

Ondanks de toch wat gehavende opstelling begonnen we de eerste wedstrijd goed. Er was rust in het veld en het lukte ons om druk te zetten met de service en de aanval. Iets wat vorig seizoen maar niet wilde lukken. Liza en Jorien verrasten allebei in positieve zin. Mede door de nodige verschuivingen in de opstelling ging het in de tweede en derde wedstrijd minder goed.

Na de derde wedstrijd begon het pas echt lekker te lopen. Iedereen wist zijn plaats weer en de rust keerde terug. Op het terras bij de UT werd het bier besteld en werden de banden met H3 aangehaald.

Deze teambuildingsactiviteiten werden voortgezet in de stad waar we het personeel van central park tot waanzin dreven door de kaart aan te passen naar eigen inzicht (ik wil graag 2 kindermenu’s met spareribs, mag ik de entrecote met roquefort, maar dan met kruidenboter, mag ik de entrecote met dubbele roquefort).
We wachten nog steeds op 2 verrassingsijsjes en de appelmoes…