Dames 3 tegen Flash onderuit

Wat moet je er dan van zeggen. De dames hebben een aantal mooie wedstrijden laten zien, zijn met 2 punten uit Goor teruggekomen, maar afgelopen donderdag… Het was er gewoon weer niet.

De eerste set was weliswaar sterk, alleen was het jammer dat er aan het begin een achterstand van 2-12 was opgelopen door een goede servebeurt van Flash. Wel werd er snel en adequaat in de verdediging geschoven, maar de serve was gewoon even te lastig. Uiteindelijk werd het 22-25. Knap werk van de katerdames.

De latere sets waren echter minder sterk. Met name de rally-pass was minder dan anders, en in de aanval werd vaak te weinig gedaan om het de tegenstander moeilijk te maken. En dat moest, want de tegenstander had veel. Bij vlagen lukte het wel, want dan werd de bal meteen door Flash eruggespeeld, omdat ze eigenlijk niets meer met zo’n bal konden.

Maar die pass.. Het was zo jammer dat die minder liep dan de laatste tijd, want dan had D3 zeker een set gepakt.

Van de koploper bleek later… Dat wierp ineens een ander licht op de wedstrijd! Zo slecht was het dus eigenlijk niet… En als de pass toevallig wat beter loopt – wat de dames echt wel in zich hebben – dan krijgt zelfs de koploper het nog knap benauwd…

Het humeur van de coach is dus weer aardig opgeklaard!