Gehavend naar Glanerbrug

Al jaren kruisen Twente-Sparta en De Kater de degens. Meestal in competitieverband, regelmatig ook in oefenpotjes. De eerste jaren sloeg de balans vaak door in ons voordeel, de laatste jaren gaan de Glanerbruggers meestal met de winst aan de haal. Zo ook vorig jaar (2 keer 3-1) – de ploeg is zeer stabiel geworden en lastig te verslaan. Het wordt dus zwaar zaterdag, zeker gezien de zeer flitsende competitiestart van Twente-Sparta (20 uit 5) en het heel wat mindere begin van ons. Komt bij dat we het zaterdag zonder Rick en Bert moeten stellen.
De prognosepeiling schommelt lekker heen en weer, met een heel licht voordeel qua overwinningen voor de Glanerbruggers. Ach, we zien wel: we gaan lekker ballen, hopen de wisselvalligheid eens van ons af te schudden en tijdens en na afloop van het duel lol te maken. Veel lol!