‘Beter laat dan nooit’ of ‘Daar had meer in gezeten’ (2)

De volgende thuiswedstrijd, tegen de Krekkers 8, hadden we wat bezettingsproblemen. Omdat we dreigden al bij aanvang van de wedstrijd 1 speler te weinig te hebben, hadden we ex-dames3-ster Susan gevraagd om standby te staan. Gelukkig was het niet nodig, omdat Judith met wat kunst- en vliegwerk zelfs nog op tijd was om mee in te kunnen spelen.

Ook op coachingsgebied leken wat problemen te ontstaan, die door ondergetekende meteen opgelost werden. Ondanks of juist dankzij deze spanning en stress vlak voor de wedstrijd stond Dames 3 op scherp. De eerste set zijn we steeds erg dichtbij gebleven, en wisselde het overwicht in het veld nogal eens. Onze verdediging stond als een huis, maar je kon al wel merken dat deze tegenstander van een ander kaliber was dan Harambee. Slimmer, sterker, en toch hebben de dames hen uitstekend van repliek gediend. Maar ondanks het goede spel ging deze set net verloren.

Jammer, want over de sets die volgden kunnen we kort zijn. Die hebben ze ook verloren. We kunnen er ook iets meer over zeggen en dat is dat er toch best goed gespeeld is. De rally`s waren lang en er werd goed verdedigd. De Krekkers dames 8 was alleen duidelijk een maatje te groot voor ons. 4-0, maar zoals gezegd, daar had meer in gezeten. Minstens 1 punt.